Hemma

Nu är ja (äntligen?) tillbaka i London efter en underbar liten mini-semester i Cornwall. Sol o sköna dagar har vart på schemat o jag ska berätta i visa allt om de lite senare ;)
Nu ska ja gå o handla lite mat för här står kylskåpet tomt xD
Puss på er :P

Mot Cornwall

Hej hopp i hagen! Hur har ni de?
Idag har de vart full rulle från morron till kväll. Upp o göra frukost, gå till lekplatsen, tvätta, passa Clover, stryka, packa, laga mat, städa, packa lite till, duscha o nämnde jag packa? Puh!
Sen är de så att familjen tar bilen ner o där får inte jag plats riktigt (ja tror ni förstår varför) Så jag ska åka tåg/tunnelbana/buss till Cornwall. Roligt? Spännande? Läskigt? Snarare - hjälp!
Will har skrivit ner precis hur jag ska göra, var ja ska vara och vad ja ska tänka på, väldigt snällt! :D Men de e mycke o hålla reda på. Vi får väl se om jag kommer rätt :P
Tyvärr kommer jag inte kunna ta med mig datorn, så de blir inga inlägg för än på tisdag. Ni får helt enkelt hållas :)
Å va händer hemma då? Jo, de e ett bröllop o två födelsedagar! Jag hoppas ni kan vänta lite på dessa inlägg? För dom kommer! ;)

Lugnet före stormen

Hejsan! Hur har eran dag varit?
Dagen har gått på som vanligt, lagom mycket att göra med andra ord :P
På fredag åker hela familjen och jag till Cornwall på lite semester :D Ska bli riktigt roligt. Så just nu är det en väldigt massa planering hela tiden! och packning!
I morron blir det med andra ord en hel del att göra, puh! De e bara o ladda :) Hihi
Vi hörs i morron ;)

Ha den äran

Året är fullt med speciella dagar och idag är en dubbel-speciell-dag. Idag fyller två av mina goa vänner år!
Först ut är min gamla klasskompis Zandra som äntligen blir 19 år!!! Grattis! :D
Sen har vi goa, glada Josefin som äntligen blir 18 år!!! Grattis Josse :D Körkortet kommer du att fixa ;)
Ett stort grattis till er båda!

En lite utflykt

Hej :) Har haft eftermiddan ledig och ser fram emot en lugn kväll. :D
Idag har jag, Will, Isla och Tana varit på lite sightseeing i London. Åkte tåg och tunnelbana (för första gången). Vi hade förmiddan på oss vi hade inte tid att kolla på allt jättelänge. Får gå o göra de på egen hand nån dag ;). Men såg The National Gallery, Buckhingham Palace, Hästarna som paraderar varje dag kl 11, 10 Downingstreet, Big Ben, House of Parlament och tjejerna fick var sin polishatt.
En väldigt trevlig utflykt, o vad tyckte tjejerna va roligast? Rulltrapporna! Haha.
10 Downing Street


The Tube


Hästarna :P

23 Augusti

Hejsan alla glada (14) läsare! (vad hände?) Hur har ni de? Har förståt att sommaren är över och vardagen tillbaka. Skola, jobb... men inte här. Ingen skola, så skönt! Hihi.
Dagen har inte bjudit på några överaskningar, samma gamla vanliga xD. Men vi har hunnit med bakning, matlagning och ett syltkok.  Men i morron händer de grejer ;) Ska berätta om allt i morron.
Ha de bra :)
Väder: Regn = Gummistövlar! <3

Glad

För nu har jag äntligen skaffat mig mina alldeles egna, underbara gummistövlar!!! Auberginefärgade blev de och de sitter som handen i handsken ;) Att man kunde bli så glad över ett par gummistövlar visste ja inte! Hihi, dessa ska användas flitigt!!!
Ja bara älskar dom! Men när ska de börja regna då? :P

Hunter

I landet där de alltid regnar kan de ju vara en bra idé att ha gummistövlar! Vilket jag inte har. Har länge velat ha färgglada stövlar från Viking eller Hunter. Ska förtydliga länge!!! Länge xD Haha.
Idag hittade ja massa fina Hunter-stövlar. Va glad ja blev :D Så i morron blir de gummistövel-shopping! Hihi :P
Ha en underbar kväll. (Mamma, spring inte fel. Följ bara de andra :P )



"rör på räva"

Japp, hurtigbullen är tillbaka ;) Efter min lilla shoppingrunda och en god men stor lunch så tänkte ja: Ne, så här kan vi inte ha de! På med träningskläderna och de blev ett varv i Clapham Common. Gick riktigt bra faktiskt! Stor skillnad från förra gången vill ja lova :D
Men det är inte bara jag som ska träna idag. Nopp, ikväll är det Midnattsloppet i Götet och mamma ska delta =) Va lugna, hon kommer fixa de! De är ju "bara en mil" som hon säger xD Haha
Lycka till i natt mamma =)

Tomatsoppa

Ja, här sitter jag o äter bilar :D gott gott!!! Funderar på o äta upp allihopa. Känner för o krypa upp i sängen och äta massor :P De var ett tag sen, haha. Dagen är slut. Har varit hos Audrey med tjejerna på play-date. Passat Clover och gett henne ett litet bad. Ja... inte så mycket annat har hänt xD
I morron känner jag för att spendera lite pengar ;) hehe. Vi får se vad man kan hitta =)
Ha en trevlig kväll och en (förhoppningsvis) bra morron xD

Ha den äran

Ännu en speciell dag har dykt upp i kalendern. För idag är det Emelies födelsedag, idag blir min gamla, goa, underbara vän 19 år!!! Grattis, grattis, grattis :D Tyvärr var det ett tag sen vi sågs men jag hoppas din stora dag blir super-duper ;)
Grattis Emele =)

19:e Augusti

Vad skulle jag göra utan musik? Ja har ingen aning! Skulle antagligen bli ännu knäppare än jag redan är xD
Har idag varit själv i huset och pysslat med de mesta. Allt går ju mycket snabbare med musik i öronen. Hann tvätta, stryka, städa köket, laga mat och lägga ALLA leksaker på rätt plats på bara 4 h. Inte illa säger ja ;) Vi får tacka Linnea som har lagt in så himla bra (och många) låter på min mp3. (Ja, jag har en mp3. Funkar lika bra om en Ipod, tror ja) I alla fall, tack Linnea ;)


Hurtiga ja

Tro de eller ej men jag har tränat idag! Big chocker! Haha, de va typ i april sist o gissa om kondisen var den samma? Nej, puh va jobbigt! De e så man skäms lite. Jag som alltid pratar om "hur-bra-det-är-med-kondition-och-regelbunden-tränings-grejen" Pinsamt. Men nu får vi tag i detta och förhoppningsvis kommer den tillbaka.
Efter min lilla löprunda så tog jag en lång och behövlig dusch. Hoppade i myskläderna och kolla film och åt lite kvällsmat =) En lugn kväll med andra ord :D

Step Up

Hej Svejs :D Här lysser solen och jag har nu hela eftermiddan själv i huset - dock en del jobb att göra, men men.
Igår tog Anna med mig på bio, vi kollade på "Step Up 3" i 3D. Har tyvärr inte set de andra Step Up filmerna men denna var riktigt bra! Tycker det är så coolt när alla dansar i en grupp och formar en gemensam rörelse, typ. Haha, de där lät ju inte lite konstigt! Men ni fattar :P
Man kände sig sååå vacker med de fina glasögonen oxå! xD haha. Men de gav effekt, men man fick alltid kolla på de som kameran fokusera på, annars fick man lite ont i huvudet.
Men roligt och trevligt var de i alla fall :) Tack Anna!

Mys

Nu har tjejerna åkt till badhuset. Kvar är jag och Clover, de blir till o mysa bara vi två. Helst skulle jag vilja att hon var hungrig, men de vill hon inte vara, haha. Vi får se om jag kan få i henne lite mera mjölk.
Ikväll blir det bio med Anna - 3D! Ska bli riktigt roligt. Det var länge sen jag var på bio och jag har aldrig set bio i 3D. Har varit lite skeptisk, men man har ju hört att de ska vara ganska coolt. Vi får se ;)
Clover i sin favorit-pyjamas =)

17:e Augusti

Hej, hur har ni de?
Igår kväll träffade jag Fredrica. Vi gick till parken o hade en liten pick-nick med smörgås och jordgubbar. Väldigt trevligt! :D
Idag ska vi till lekplatsen och träffa ett par vänner och senare i eftermiddag ska tjejerna ner till badhuset för en lite simlektion :P
Men som sagt, man vet aldrig vad som händer. Ikväll vet vi vad som hänt under dagen ;)

Bröllopsbilder

Bjuder på lite bilder från bröllopet i lördags :D
Herr och Fru Häll.


Saga och Joel ville oxå vara med.    En kyss...


Pappa och Mamma. =)


Lotta och Partik.


Tårtan.                                         Patrik och Chrille. Bröderna. Mina kusiner.



My parcel

Idag kom äntligen mitt paket som jag väntat på! Tack snälla mamma xD
Denna gången var de träningskläder, osthyvel och knäckebröd!!! Åh, så gott =)
STORT va de!


Knäckebröd, bakbok, osthyvel, skor, kläder och träningskläder. =)

Afternoon Tea

Hej! Hur har ni de där hemma?
Idag har jag varit Kensington med Emelie, Ellinor och Maria. Vi hoppade över lunchen för att förbereda oss för allt de goda vi skulle äta :D Bakom Kensington Palace (där Diana har bott)  så finns det ett orangeri där man kan dricka äkta afternoon tea och allt! Vi fick köa en stund men de var de värt! Otrolig stämning och riktigt gott! Men man blev mätt :P Så vi la oss i parken en stund o bara chilla ;)
En perfekt dag! Fint väder, trevligt sällskap och aa... bara bra helt enkelt xD
Emelie och Ellinor


Så här ser det ut. Palatset och Orangeriet.

Insidan, där vi satt.                        Kakorna!!! Sååå goda :P


Så här ser kakfaten ut, smörgås, scones och kakor. Maria var glad :P

Antarktis

Go morron allesammans! (ni som var på bröllop hoppas ja fortfarande sover) Gårdagen var lugn, extremt lugn, hade inget o göra. Var själv i huset och satt framför datorn o kolla på danska "paradis hotel", roligt. Tog en långpromenad, de behövdes! Kändes superskönt att röra på döfläsket xD haha.
Men så fick jag ett sms från Emelie, hon fråga om ja ville komma till henne och på lite middag och träffa lite andra folk, så snällt =) Jag tog med mig lite pasta och åkte dit. En jättetrevlig kväll med trevligt folk. Emelie bjöd på en egen-bakad "kladdkaka" eller ja... Men go, de va den ;) Sen åkte vi en snabbis till Antarktis! Ja, de e sant :P De e bara o öppna deras frys så är du framme xD haha.
Ja hade de väldigt trevligt i alla fall och idag ska vi åka in till centrum och dricka riktigt "English Afternoon Te" :D
Ha de bra så berättar jag om dagen senare i kväll =)
Välkomna till Antarktis! Som tur är så e deras frys lite mindre xD

da, da, tada...

Japp, strax ringer bröllopsklockorna för Chrille och Kicki =) Hela släkten är samlad, farmor o farfar, mamma o pappa, Lotta o Stefan... o alla andra!
Jag har fått rapporter från en mycket säker källa (haha) om att det är varmt och soligt på den stora dagen! (Här är det  mulet)
Hoppas allt går bra :)

Fredag den 13

Haha, nån som haft otroligt med otur idag? Inte ja! :P Har aldrig haft otur bara för att de e fredag den 13. Jag fyller ju den 13 och vissa av mina födelsedagar har ju varit på en freda, o de har varit väldigt trevliga födelsedagar ;)
Jaja, i morron är de ännu en speciell dag. Finns inte många ospeciella dagar xD.
Jo, i morron ska min kusin Christian gifta sig med underbara Kicki!!! Jag hoppas att er dag blir underbar, otrolig och trevlig!
Ni fann varandra, grattis =)
Christian och Kicki.

Familjen :)

Kicki och Joel

Turist...

...Ja visst! :D Nu har jag lekt turist, de var visserligen bara i 5 minuter, men riktigt roligt! De var under tiden vi var på sjukhuset för Clovers rutinkoll som jag fick möjligheten att se Big Ben m.m. Alex tog ett extra varv i centrum för att visa mig allt lite snabbt, så snällt! Ska ju dit fler gånger är planen, men nu har man ju set de i alla fall ;)

Barnvakt

Hej, hallå! Eller go kväll kanske? :P Sitter just nu hemma hos några vänner till familjen, jag är nämligen barnvakt ikväll. Barnen sover, föräldrarna är ute på restaurang tror ja och jag sitter här o kollar på tv =) Han tyvärr inte hälsat på barnen när ja kom eftersom de redan somnat, men ja tror att de kommer sova gott hela natten :D
Som vanligt har ja glömt min kamera så idag/kväll blir de tyvärr inga bilder.
Ha de bra!!! =)

Den 12 Augusti

Hej! Hur har ni de där hemma? ;) Jag har tvättat, strykt, diskat, dammsugit, plockat och fixat här i huset medans tjejerna är på Theater Bugs och Clover på en rutin koll. De e otroligt vad man hinner på en förmiddag xD haha. Denna efermiddag har jag ledigt och funderar på att ta en promenad, en lång promenad! Hoppa in i duschen o gör lite "mini-spa" Ska bli skönt.
Senare i kväll ska jag vara barnvakt hos en annan familj. Vi får se hur de går :P
Hakuna Matatta! De e ord som e bra ;)

GoodiBag

Innan jag åkt till London fick jag en "grattis-till-studenten-och-ha-de-bra-i-London" present av familjen Tengberg. En GoodiBag =) Den var fylld med svenska läckerheter som är mycke svåra att få tag på här. De fanns oxå en lite bakbok, ja tror ni kan titeln, "sju sorters kakor" fast på engelska! Hur bra som helst! Den har både svenska och engelska mått! Tack så jättemycket!
Så nu när jag är här så har jag lite bilar jag kan knapra på om jag vill :P
Yummi =D

Ha den äran

En ny dag är här men de är inte vanlig den heller xD Ne, de e en speciell dag i dag oxå. För idag fyller Charlotte 25 år! Grattis, grattis :D Nu kanske ni undrar vem det e? Jo, Charlotte är dotter till Christina som är gift med Anders som är syssling till min pappa Anders, fatta ni? Haha!
När jag var liten och de kom o hälsa på oss så lästa Charlotte sagor för mig och ritade roliga gubbar. Kommer fortfarande ihåg hur dom såg ut :P
Nu hoppas jag att din dag blir underbar :D och att din "gubbe" och flickorna är extra snälla =)
Grattis på födelsedagen :D

Den 10:e

Ja, en bröllposdag kom och är snart till ända. (som faktiskt har firats med marängswisch) haha.
Idag har de varit saker att göra hela tiden. Gick upp, matade Clover, hämtade tjejerna på Theater Bugs sen gick vi hem till deras kompisar Eliza och Will för lite lunch, de har en svenska au pair, Fredrica, hon var jättetrevlig och ja tror vi ses igen :P Sen kom Alex och vi skyndade till simhuset där tjejerna hade simlektion. Men när vi kom dit så var de dubbelbokat. Ingen simning alltså, men på andra våningen finns ett "playhouse" Där stannade jag i en timme medan tjejerna lekte. Alex åkte tillbaka hem för hon hade haft möte hela dagen. När mötet var slut kom hon o hämtade oss... :P Puh! Nu har jag ätit lite och ska ta de lugnt framför tv:n

Inte en vanlig dag

Nej, idag är det ingen vanlig tisdag, det är en speciell tisdag. För idag har min två underbara päron bröllopsdag! Just idag har de varit gifta i exakt 19 år :D (som de ska fira med att handla lite mat och fortsätta köksrenoveringen) Jaja, nästa år får de slå på stort eller i alla fall större, kan ju inte vara för svårt xD
Jag önskar er en fin dag ändå.
Jag älskar er! <3

Augusti den 9

En lugn eftermiddag har blivit en lugn kväll :) I morron ska jag hämta tjejerna efter teatern och så ska vi gå hem till två av deras kompisar som är i samma ålder. De har en svensk au pair som heter Fredrica. De ska bli trevligt att få träffa henne, har tidigare bara sagt hej när vi träffats i parken. =)
Planen är att vi ska äta lunch, barnen leker och vi pratar lite. Sen kommer Alex o hämtar oss för att ta tjejerna till badhuset.
De e planen, sen vet man aldrig vad som händer! ;)
Ha de bra =)

Theather Bugs

Hej hopp i hagen! Har ni ont i magen? xD haha. Ne, inte ja i alla fall. Idag har vi varit med Isla o Tana på Theather Bugs. De går dit nu varje förmiddag denna veckan och på fredag blir det föreställning. Den heter "Princesse Rainbow´s Birthday". Ska ta tjejerna dit denna veckan, blir en trevlig promenad varje morgon :P
Ska gå ner o göra lite lunch nu så får vi se vad som händer senare  :D
Pöss :*

En söndag eftermidda

Har idag haft en lugn och skön morron. Sovmorgon, dusch och gick ner till telefon butiken och fick min telefon upplåst. Den har varit låst på Telia tidigare, men inte längre! Så nu går det inte att ringa eller sms:a till mitt svenska nummer. Har ett nytt engelskt :)
På eftermiddan träffade jag en annan svensk au pair som heter Emelie. Fick åka buss för första gången! (gick bra) och sen möte hon upp mig. Hon visade var hon bodde och sen gick vi till ett litet lagom stort köpcenter. Ska nog gå dit och ta en närmare koll ;)  Vi tog en fika och då kom hennes kompis Ebba som åker hem till Sverige på lördag. Vi pratade och tog de bara lugnt.
Emelie har nyligen varit på IKEA och köpt korv med bröd! Hon var så snäll och bjöd mig och Ebba. De va riktigt gott! :D

Hönö

Igår var det som sagt kalas på vårt underbara Hönö i Göteborgs skärgård. De var min tre kusiner i familjen Söderberg-Skog som slagit samman sina firanden av sina födelsedagar för släkten. Tyvärr kunde jag ju inte komma (så klart) men mamma har skickat över några bilder :D
Pappa och Jonas <3


Utsikten från berget


Mormor och Jonas (antagligen äter han kladdkaka)


Åh!!! De är så himla underbart på Hönö!

Familjen

Tänkte berätta vilka människor det är jag bor med, det är en familj bestående av 5 medlemmar. Pappan heter William, men kalas Will. Han jobbar mån - fre, väldigt långa dagar.
Mamman heter Alexandra, men kalas Alex eller Al. Hon är hemma men håller på att starta en väskmärke. Just nu ligger de en del väskor i köket som är under bearbetning.
Deras äldsta dotter Isla som är 4 år. Hon pratar hela tiden, är väldigt smart och frågar mig en massa frågor!
Deras andra dotter Tana är 3 år. Lite blyg eftersom att hon inte kan prata riktigt än. Men hon är jättesöt och snäll.
Deras minsta dotter Clover som är ca 6 veckor gammal. Har svårt att rapa och bajsa. Så om det händer blir alla i huset glada xD haha.
Det är ett bra område med massa barn. Alex och Will är lätta att prata med och de hjälper gärna till när jag frågar om nått.
Isla och Tana

Hör o Häpna

Hej alla glada 33 läsare :D Hur har ni det idag?
Idag har jag och Audrey passat barnen medan föräldrarna var på begravning. Det gick riktigt bra och Audrey var hur snäll och trevlig som helst! Vi byte nummer och hon har lovat att ringa mig till ja inte vill svara längre xD haha. Hon känner många här omkring och känner några svenska au pairer som hon gärna vill presentera för mig. (Presentera, va va de för ordval?) Känns hur bra som helst, vi är igång! Ska även träffa en tjej som heter Emelie i morron för lite fika :) De blir nog trevligt.
Det känns bra att Alex har gett mig några nummer till au pairer och att ha träffat Audrey. Man börjar liksom skaffa sig ett nätverk, o de behöver ja! :P Saknar ju min vänner där hemma =)
Tro det eller ej, men idag har jag tvättat - massor! För vissa av er kanske detta låter som en helt vanlig sak. Men hemma hos mig är mamma väldigt bra på de, så jag har inte gjort alldeles för mycket - kan man säga xD Men det gick bra, börja liksom få ett grep om de :P
Dagens nyhet: Clover har bajsat! Wiho ;D Bra jobbat Clover.
(Här blir vi väldigt glada över en rap eller lite bajs ;) haha!)
Bjuder på några bilder från Hönö, just nu är min familj o släkt där på kalas:
Mammas paradis =)

Fre´da kväll

Hejsan eller god kväll kanske? Kan glatt meddela att snuvan börjar ge sig, har faktiskt kunnat andas genom näsan idag! Men hostan o den onda halsen vill inte släppa...
I morron ska Alex och Will på begravning och blir borta hela dagen. Jag ska passa Clover och en tjej som heter Audrey kommer hitt o håller koll på tjejerna. Hon har bott här i 6 år, jobbat som au pair och nanny. Ska definitivt bomba henne med frågor. Ne, inte bomba. Men jag ska passa på och fråga henne lite om hur det är att var här o jobba :)
Nu blir de sängen, ska upp med tuppen i morron.

Huset

Idag har jag en ledig dag. Trots förkylningen så gick ja en liten promenad i området. Till parken, ner till gatorna med alla barer, caféer och affärer och en sväng in till telefon affären. Ja måste skaffa mig en ny telefon för att kunna använda mitt engelska nummer och de verkade som om det fanns en del bra och billiga =).

Jag hade med mig min kamera och tog bilder på huset och området. Enjoy :P
Det här är huset vi bor i. De med klätterväxten på.

Alla hus har tre våningar. Jag bor på andra :P

'
Gatan vi bor på. Alla bostadsgator ser ut så här.


Lite bilder från min promenad.




En liten del av Clapham Common (parken)

Ha den äran

Idag är ingen vanlig dag, idag är det Rebeckas födelsedag!
Från London skickar jag ett stort grattis och hoppas att din dag blir super-duper-bra!
Bjuder på en go bild ifrån träningslägret. Hurra Hurra Hurra

Inget vidare

Hejsan =) Nu är vi i London igen. Vi skulle åka vid lunch o stanna två gånger på vägen för att hälsa på vänner, men eftersom att jag e riktigt förkyld nu så va de inte en så bra idé. Så istället åkte vi hem direkt o senare i eftermiddag får jag lite tid för mig själv i huset. Alex ska ta flickorna till en park där de har djur. Ungefär som slottskogen. Det blir nog roligt för dem :D
Känner mig lite otillräckligt nu med förkylningen, ja kan ju inte riktigt hjälpa till med nåt. Alex har bett mig att ta de lugnt o se till att jag blir frisk, o de ska ja! Men jag är ju här för att hjälpa o de känns inte så just nu... Men de löser sig!
Tänkte visa mitt rum här i London =)
Mitt fina lilla sovrum :)


En gammal vedspis ( som inte kan användas)


Min garderob och fönster med utsikt mot nästa granne :P


Med fönstret i rygggen.


Här sover jag =)

Ändrade planer

En liten ändring i planen, jag åker inte med på tåget :P Istället är jag hemma med lilla Clover (5 veckor gammal) Det blir till o mysa vi två så kommer de andra tillbaka vid lunch sen.
Clover =)

Idag...

Idag ska vi åka tåg. Jag vet inte vart eller om det är själv tågresan eller destinationen som är målet, men det märker vi väl :P
Det är en lugn morgon fast jag går runt o snyter mig hela tiden! Men förkylningen sitter bara i näsan o tur är väll de. Vill inte ligga här till ingen nytta o vara sjuk xD Ska nog gå o kolla om Clover ska matas, sen åker vi!
Pöss på er!

Tesco

Ja, nu är det fullt hus igen. En vän till Alex (mamman) och Will (pappan) är här med sina barn. De är i ungefär samma ålder som Alex barn, mellan 4 och 2. De kom igår och stannar tills på torsdag. Trevligt :D
Idag har vi bara ta't de lugnt. Åkte en sväng till Tesco, det är ungefär som ICA Maxi. Ja behövde inte åka med, men än så länge är man ju turist. Så jag tog min första resa till Tesco, haha! Ja kommer åka dit mååååånga gånger i framtiden! Löjligt o prata om en att man åkte o handla mat. Men är man lite knäpp så är man xD
Tyvärr har jag åkt på en riktigt jobbig snuva. Antagligen för att man är på ett nytt ställe men nya baciller, haha. Så det blir till o lägga sig tidigt idag så att man är någorlunda fräsch i morron.
Tack mormor! =)



Tesco är stort xD


Vi sprang runt o handla med 5 barn :P

Tack

Tack för alla fina kommentarer! Idag har det varit inte mindre än 21 unika läsare!!! Wihi vad glad jag blir! Tack. Ni kanske tycker det låter lite men för en blogg som vanligen har ca 5 läsare är detta ett stort steg ;)
Jag har det bra o längtar bara hem lite xD När jag har jobbat lite mer och kommit in i en rutin ska jag skriva ett inlägg om hur jag tycker det är att vara au pair. Det är många som frågar och jag tror inte jag kan ge ett rättvist svar när jag bara har varit här i några dagar.
Snart ska vi äta lite middag, ha de gött ;)

En utflykt

Ja, nu har vi varit Winchester som inte ligger så långt här ifrån. Vi gick till den jättestora kyrkan som finns där. Trodde aldrig de kunde vara så intressant att kolla på en kyrka, men jo.
Den är super-stor, det finns saker att titta på överallt. Om vi hade haft tid kunde vi nog gått omkring där hela dagen. Skulle verkligen rekommendera en liten resa till Winchester, inte bara för kyrkan. Tydligen är det en väldigt populär stad att bo i. Bra område, bra skolor och mycket affärer.
En del av insidan. I taket finns en massa figurer, alla olika.


Den ena kortsidan.


Långsidan. Den är lika lång på andra sidan.

:D

Här tänker då jag (Linnea) tipsa om lite bra musik, filmer och härliga citat! :D



Dagens låt: Jose Gonzalez - Heartbeats
Dagens film: Save the Last Dance
Dagens citat: "Filma haovet Gun, filma haovet" / Tiffany Persson

Från Aftonbladet

Thomas och Jessica 
– namn som ångras

 

En av fem föräldrar ångrar namnet de givit sitt barn

Har du döpt ditt barn till Thomas eller Jessica?

Då kommer du kanske ångra dig.

De två namnen finns med på listan över barnnamn som föräldrar ångrar mest.

Oavsett namn, ångrar en av fem brittiska föräldrar sitt barns namn.


Undersökningen som kommer från det brittiska marknadsundersökningsföretaget OnePoll visar att 19 procent av 3 000 tillfrågade föräldrar tröttnat på att deras barn har samma namn som många andra.

Föräldrar berättar i undersökningen att de inte skulle döpt sina söner till Jack, Oliver eller Daniel, om de fick göra om sitt val.

Inte heller skulle döttrarna ha fått heta Olivia, Charlotte eller Sophie.


Itchen Abbas

Hejsan Svejsan! Nu är huset fullt med tjejer, ett par vänner till familjen är här o de har fyra flickor. Så de är en hel del ljud överallt. Vi har precis ätit en god lunch och jag tänkte att jag skulle visa er hur vi bor :D
Huset som vi bor i.


Baksidan


Uppfarten, här kommer du in med bilen.


Utanför köket


Köket, bakom sitter vi och äter men det finns en matsal om man går rakt fram här.


Köksträdgården


och tennisbanan

RSS 2.0