Hurra, Hurra, Hurra!

Hejsan allihop! Hur har ni det? Regnar det eller skiner solen? Här regnar de lite, sen kommer solen fram en lite stund.
Tack för alla trevliga kommentarer :D Ja, det är som ett litet slott. Ja, jag trivs :P
Idag är det kalas hemma i Sverige. Mitt kusinbarn Saga har fyllt 4 år och idag är det barnkalas =) Ett stort grattis till dig Saga, hoppas du får många stora och hårda packet ;)
Grattis Saga!!! :D

Ska ta lite bilder idag på trädgården om jag hinner så att ni får se hur fint det är
Ha de bra! :)

Hos Granpa

Hejsan, nu sitter jag i Alex pappas arbetsrum (det är bara där man kan få internet)
Vi åkte tre vuxna och tre bran i volvon ner till Itchen Abbes (tror de är rätt stavning) Jag satt längst bak, inklämd bland alla väskor xD. Trafiken var hemsk, så resan som skulle ta en timme tog två. Men det gick bra och nu har vi fått var sitt rum och lite mat i magen.
Det är ett gammal, stort och fint hus. Trädgården är enorm, buskar, blommor, terras och tennisbana. Men det är vackert här. Det är precis som man tror att det lever på landet. Föreställ er de, precis så ser det ut här.
Jag ska ta bilder på huset och trädgården så att ni får se hur fint de har de :P
Mitt rum som jag kommer sova i en hel vecka.

Snet mitt emot sängen har jag två fönster.


Utsikten från mitt fönster, en liten del av trädgården. Man kan se lite av tennisbana till vänster.

Till Hampshire

God morron allesammans! Uppe med tupen :P
Idag åker vi till Hampshire "on the countryside" för lite semester. Jag har igen aning om hur det är eller ser ut där men det säger att det är väldigt fint :D Ska ta många bilder o visa er ;)
Ja tror inte att jag kommer ha mer tid att blogga idag men vi får se. Hoppas ni får en super-duper-dag!
Pöss!
Hit nånstans ska vi =)

Framme

Oj oj oj :P Va tiden går! Igår flög jag alldeles själv till Heathrow Airport. Hjälp var allt som jag hörd i mitt huvud. Hittar min väska, hittat taxi mannen som ska köra mig till familjen. Det tar lång tid att komma fram, åker nog i en timme. Alla hus ser lika danna ut: Tegel, vägg i vägg och de typiska fönstren som som står ut från huset.
Mamman i familjen (Alex) möte mig när jag går ur taxin. Hon och hela familjen är jättetrevliga och snälla.
Vi äter lite mat och jag går o lägger mig i mitt egna rum (bilder kommer på de)
Idag har de visat mig runt i området. Vi har varit parken, köpt ett refilkort att använda här (har ett engelskt nummer oxå). Träffat vänner till familjen "for te time" och nu har jag varit ute på stan med en svenska au pair, Anna. Hon har visat mig lite mer av området och vi ska träffas igen för att kolla in mer ;)
Alla är trevliga, snälla och lätta att prata med. Det känns bra! Men jag har inte kommit in i de än. Men de kommer väll :P Nu ska ja sova, ska upp 7:30 så att vi kan göra oss klara för att gå upp och fixa allt. För i morron ska vi till Hampshire på semester.
Jag har de bra och hoppas att ni har de bra! :D
En typisk bostadsgata. Ska ta bilder på huset och mitt rum så ni får se hur jag bor =)

1 dag kvar

Det är helt sjukt! I morron ska jag åka till London! Själv, utan mamma o pappa, utan vänner eller resesällskap. Hur ska de går? Jag har så himla ont i magen. Har nog aldrig varit så nervös som nu. Det är utan tvekan de största äventyret jag varit med om så här långt i mitt 19-åriga liv.

Utan att ha börjat packa så kom racerbil hem till mig, de va Annie som kom sladdande ;) haha!
Nu sitter jag o Annie o äter en jättegod "Englanstårta" Eget recept, de e bara o fråga ska ni få de :P
Du e grym Annie ;)


Vår "Englanstårta"




Go, glada Annie :D

Mmm... tårtan va god! Inte illa Annie

Ja flyger!

Hej halopp allesammans! Hur är det? Idag har jag haft en superdag ;) Dagen började med sovmorgon, vänner på besök och en flygtur :D Har tidigare bara rest till Mallorca och Kreta på ett trångt plan utan luft med 180 andra människor. Ni känner nog igen de :P
Men idag flög jag i ett plan för två. Helt otroligt hur man ser på jorden och utsikten! Helt magiskt. Fick även testa att styra men jag vågade inte svänga så mycket. Tänk om vi hade störtat! Haha xD
Synd bara att man blir så lätt åksjuk... men de gick bra! Ha de gärna flugit längre. Kan verkligen rekommendera det till alla. (fast om man blir lätt åksjuk, åk försiktigt)
Man ser så otroligt långt, man får en liten annorlunda syn på jorden =)

Sherwood

Tänkte förklara varför jag valt att kalla min blogg Mot Sherwoodskogen.  Uttrycket kommer från den tecknade versionen av Robin Hood som disney gjorde.
Robin och lille John ska rädda alla från fängelset och samtidigt ta alla pengarna som Prins John har i sitt sovrum. Det är då kungen pratar i sömnen och säger: De e Robin Hood ja vill ha! Haha :P ni kommer ihåg. När de sedan räddat alla så bär de sig iväg mot Sherwoodskogen ;)

Så vitt ja vet så ligger Sherwoodskogen i England (nånstans)
Där av blev det det namnet. Vem gillar inte Robin Hood likom? :P


Robin Hood och lille John går igenom skogen
har skojigt med varann i glada vänners lag
tänk på den glada tid de upplevt med varandra

oo de lally, oo de lally, hoppsan vilken dag!

Shopping

Fick äntligen tid för att handla! Ha inte handlat kläder till mig själv på jättelänge. Det blev en heldag i Nordstan med mamma, detta var de jag hittade:

         

 
Kavaj, shorts, kofta, jeans, bustier och rosa linnea - H&M
Svarta byxor - Cubus
Blått linne - Rut med flera
Skor - Din sko

Ha den äran

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Linneas födelsedag!!! Grattis! :D
En helt fantastiks vän blir nitton, stor, äldre - klokare ;)

Jag hoppas att din dag har varit bra. Grattis Linnea!


Jag bjuder på en fin bild från studenten. Ha den äran!

10 dagar

Med tio dagar kvar tills jag åker till London så bestämde jag mig för att kryssa av en person på den låååånga listan över människor jag vill träffa! Jag tog mig till Evelina "Börje" Börjesson ;) Vi tog de lungt, tvätta fönster och åt en ostsmörgås xD gott! Fick en del bra tips och råd. Man får ju passa på när man snackar med nån som har varit med om de liksom :P Tack Eve :P


Skön bild på "Börje"

Lite nytt

Hej Svejs! Har eran dag varit ok? Min har varit ok, typ :P Om ni läser detta nu ser ni att min lilla blogg ändrat utseende lite. Drog ner till badet och träffade Stina som jobbar o sliter ;) Som vanligt börjar vi att tjöta om det mesta och som ni vet så sköter Stina mycket med vår übersköna effkchicz blogg. Jag undrade om hon ville hjälpa mig lite, o de ville hon gärna :D Tack Stina! Jag kan inte allt men bloggen blev allt lite bättre =)

Så jag hoppas att ni gillar de. Ska försöka ordna nån cool header också. Vi får se hur det blir med de :P
Ha de så bra! Köss


Bjuder på en bild från vårt sommarställe. Kolla utsikten! Underbart =)


Go morron!

Go morron alla ni få som läser detta xD
Min "biologiska klocka" eller vad de nu heter måste vara jättekonstig. Blir skit trött redan kl 9 på kvällen men vaknar typ 9 på morronen o kan inte sova. Konstigt!
Tänkte berätta vad jag fick av alla underbara chiczen i en liten sen student-present. Kan ni tänka er vilka söta och underbar vänner man har som ger en jättefin present, de va nästan så ja rodna lite :P

Jag fick ett jättefint armband! Jag har länge velat ha ett sånt men inte sagt det till nån. Ni måste ha speciella förmågor tjejer ;) TACK!

Armband med diamant och Amor (han som skjuter kärlekspilar) :P



Fika

Idag har jag äntligen haft tid att träffa Linnea :D Kan ni fatta att det var över en månad sen vi sågs sist? Alldeles för länge säger ja!
Trots regnet hade vi de super mysigt på Strandgatan där vi tog en fika :)

Bjuder på lite bilder:

Jag :P


Linnea såg nog en fin båt :P eller va de en kille kanske xD


Dagens Look

Trodde aldrig att jag skulle starta en blogg, men de gjorde jag. Trodde aldrig att jag skulle lägga upp dagens outfit, eller som jag kallar det: Dagens Look. Men se, de gjorde jag ändå :P



Skjorta från H&M (herr)
Leggings från H&M
Örhängen en present

HEJ :D

Välkommen till min lilla blogg! Här kan man följa mig under tiden jag är i London och jobbar som au pair hos en tre-barns familj mitt i stan. Än så länge vet jag inte riktigt hur mitt liv kommer att se ut men jag tror och hoppas att det kommer bli roligt, spännande och lite underbart :P

Självklart kommer jag att sakna er ALLA!!! Jättemycke!
Därför skriver jag här, så att ni lätt o smidigt kan se vad jag har för mig o så där =)

Idag är det 14 dagar kvar tills jag åker! Det är BARA två veckor!!! Panik xS
Det är såå mycket jag vill hinna med innan jag åker. Om jag inte hinner allt så vill jag att ni ska veta att jag vill träffa er alla, men att det kommer bli svårt :S

Ha de bra!


Bjuder på en sommrig jordgubbs-bild ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0