Känsla of Sweden

Åh vilken underbar dag! Solen har lyst o Susanna titta förbi :D Susanna är min mammas kusin.

De va jättekul att träffa henne, att träffa nån hemifrån =) Hon är här på en liten "au pair återträff" o så passa hon på att åka en sväng förbi mig :D Hon träffa Alex o Clover o så visa ja huset.
Hihi, ja är fortfarande glad trots att hon åkte vid tre :P
O till råga på allt så fick ja en lite sen studentpresent. Tack så jättemycket!!!
Ett fint halsband rikare :P Tack så mycket =)

My Boots

Ja har äntligen fått mina stövlar!!! Har velat ha dom innan ja åkte hit, men har inte haft tid att beställa dem. O när ja kom hit så kan man inte beställa på nätet i England!!! Va e de? Hallå?! Men i mitten på september så fick dom de för första gången o ja kunde äntligen beställa min stövlar :D
Gissa vem som är glad :P

Ja är Robin, du är broder Tuck o Laila är Marion.

Ja älskar Idol-juryn :D
http://www.tv4.se/1.1813366/2010/09/15/sa_har_har_ni_aldrig_sett_idoljuryn

Pain is temporary, Pride i forever...

...Så stod de på en tjejs tröja när ja va ute o sprang i da. (ja, hon sprang förbi mig) Sen kunde ja inte släppa den meningen riktigt. Ja har hört de i mitt huvud hela dan. De kommer nog vara en väldigt användbar grej att tänka på för mig. Haha, för ja känner "the pain" ;)
Japp, i går va ja hemma med Clover hela dagen o sen på eftermiddan så kom Fredrica över med Eliza o Willie. De ve jätteroligt, bortsett från alla leksaker som hamnade på golvet - ALLA xD haha!
På grund av allt jobb igår så har ja vart ledig typ hela dan. Så ja har kollat på Idol o Lite Sällskap. Asså de e ju riktigt bra! Ni som missat Lite Sällskap måste se de! Super-bra ;)
Ja, Isla o Tana

Au pair meeting

Igår va de ett au pair möte inne i stan. De va nån inbjudan från fejjan. Så vi tänkta att de kan ju inte skada o kolla upp ;)
Planen med mötet var att vi skulle träffas vi Picadilly o sen gå till Green Park på picknick och för dem som ville så var de nån busstur vid fyra tiden. Vi gick dit i alla fall. Kallt o ruskigt va de. Mycke folk från typ alla länder :P
Så när vi fikat klart åkte vi till Oxford Street o ströga :P haha. Usch va trött ja blev! O vips så va ja den "tråkiga" i sällskapet xD Men de stod glatt ut med mig o mitt (bevisligen) gråa ansikte. Tack för de ;) Haha!
Da picknick ;)

The gang xD
Stinis o Marie :D Stina hade gjort egna, svenska pannkakor! Avis :P


Fredrica o ja va lite mer "london-aktiga" o tog en take-away xD

Shopping! Gissa var? H&M av alla ställen xD Men vi hitta allt bra saker  ;)

Lite fika innan vi åkte hem =)

Heja

Hurtigt mamma ;) Min knäppa lilla mamma har sprungit Lidingöloppet! Hon är ju inte riktigt klok xD
Ja är i alla fall väldigt stolt över dig :D Bra jobbat!

Träningsvärk

Ja har så himla ont i käken! För den är en av två muskel-grupper ja använt idag: munnen o benen. Hihi :P
Benen värker o mina skratt-muskler värker!!!
Vill ni vet varför? Jo, idag åkte ja o Fredrica in till stan för att träffa Stina, Marie och Louise. Har ja berättat om dom? De har ja nog inte :S Marie bor nära Stina (!) och kommer ifrån Lidköping! Louise bor oxå nära Stina o kommer ifrån Trollhätta :D o hon har gått på Nisse! Kan ni fatta?! Här åker man till London o så träffar man folk från sina hemtrakter. Ja säger bara en sak: världen e liten!
Vi har haft en riktigt trevlig dag med kinesisk buffé, starbucks, tjöt o mycke promenerande :P
Ja ska se till o få bilderna från de andra tjejerna =)

Nu ska ja vara barnvakt hos grannarna ikväll, så de blir väl en mysig kväll framför deras tv :P
Coola brudar! ;) Fredrica, Stina, Louise och Marie :D

Go morron

ni få o unika läsare :P Hihi.
Lördagen är här igen o idag tog ja en riktigt go sovmorron, o en frukost ja blev riktigt mätt på ;)
Planen i da är att träffa F, åka in till stan, träffa S o en tjej hon ska ta med sig och förhoppningsvis så kommer de tre tjejer till som vi träffade på pub-rundan i onsdax. Haha, låter som en otrolig plan! Tycker ni inte de?
Ja ska blogga om de ikväll =) På tal om ikväll så ska ja vara barnvakt åt ett par vänner till familjen, de bor på våran gata så de e inte långt :P (förlåt Stina! Ja vill oxå gå ut, men de fråga innan vi gjorde planer. Ja lovar att hålla framtida helger jobbfria)

Solen lyser o ja tror att de kommer bli en riktigt bra dag :P
Mina bilder från Clapham Common.

Denna freda´n

Äntligen freda!!! De e inte klokt va tiden går fort! Va de inte helg precis? Haha :P
Idag hade ja långledigt under lunchen så ja o Fredrica passa på o ta en lunch ute. Alex hade nämnt att en restaurang som hade ganska bra `fish  ´n´ chips´ men om de va så himla bra går ju att diskutera xD Haha, mycke trevligt va de. Ja vet inte hur länga vi satt o tjöta. Av nån outgrundlig anledning så började vi prata om Lucia o allt som har med de o göra, haha :P Ja längtar redan!
´Hemma`igen blev ja ensam med Clover medans de andra va hos vänner på te. Lungt o mysigt va de :P
Ikväll är ja barnvakt (tror ja). Så nu blir de mykläderna på ;)
Clover o Jag =)

Ha den äran

I dag är det en extra speciell dag. För idag fyller min goa o underbara farmor 75 år!!!
Grattis, grattis farmor!!! Jag hoppas att du o alla som kommer för att fira dig idag får en trevlig födelsedag.
Många varma kramar från mig =)
Ja hoppas verkligen att din stora dag blir bra ;) o att du får många bra presenter :P

23:e September

De har regnat hela dagen men precis innan solnedgången så visade sig solen :P

Inget speciellt har väl inträffat. När Alex gick för att hämta Isla o Tana efter skolan så kom Harry oxå med en sväng. Strax efter de att de kommit innanför dörren så kom Finn med Tabitha och Wilf. Vilket kaos! Barn överallt o leksaker vart än man titta, haha.
I morron är ja ledig ganska länge mitt på dan, vi får se vad ja kan hitta på ;)
Ha de gött ;)

Om Igor

Haha, om igår. Ledsen att ja inte skrev nåt!
Ja jobbade på morronen o innan lunch tyckte Alex att ja skulle passa på o gå ut eftersom att de var riktigt sommarväder igår! Så ja gick ut på en liten löprunda... de va ena ett tag sen xD
Försökte ta en hurtig bild men de gick inge vidare :P

När ja badat tjejerna så skyndade ja mig till bussen där Fredrica mötte upp o så åkte vi till Svenska Kyrkan mötet "Ung i London" I går va de pub-runda. Haha, vilken mening. Allt låter liksom fel. " Ja ska på pubrunda med prästen" xD
Trevligt va de i alla fall. Nu har man massor med folk man ska hinna träffa o själv har ja ju saker man vill hinna med. Men de är roligt att ha för mycke att gör än för lite :P

21 september

Hej alla glada (ni som inte e glada får inget hej :P)

Idag börja ja inte jobba för än 12 så ja fick en behövd sovmorron. Sen har ja postat lite vykort o annat småplock som behövdes göras.
Till lunch kom Eva över o lekte med Tana innan vi tre gick till badhuset. De e en bit o gå, till o med ja blev trött. In i badhuset där de simmar i en halvtimme. Upp o ta på sig, gå till bussen, lite snack, gå av bussen, gå till Eva och äntligen va vi framme. Haha :D Ja va riktigt trött i alla fall :P
Nu sitter ja hemma själv en stund innan Alex kommer tillbaka med tjejerna så ska ja hjälpa till med bad o så. Sen ska ja vara barnvakt hos Finn i kväll.
Ha en skön kväll =)

Valdagen 2010

Ja, i söndags hade ja stora planer för ett fint inlägg på bloggen. Men på nåt vänster så kom ja inte hem för än kl 10 o då va ja dunder-trött.
I alla fall. Ja gick för att köpa en ny plånbok och en bättre väska där allt får plats xD Mötte upp Fredrica oxå. Ja behövde nån som sa att: Jo, den väska e fin! Haha :P
Vi åkte till Wandsworth för ja behövde grejer på Body Shop o kolla om man kunde få ett nytt medlemskort som ja skaffat för bara nån vecka sen. Å de löste sig ;)
(Här var min plan att ja skulle hinna hem o lämna grejerna o sen åka in till stan, där av inget inlägg)
Men istället drog vi till Covent Garden, dom hade nåt extra på gång där i samband med London Fashion Week. Mysigt va de!
Sen kom Stina o vi drog till Chinatown för lite käk. Vid de här laget så va klockan så pass mycket att de va dax att åka till Svenska Kyrkan för Valvakan som va där!
Träffa massor med gött folk o de va riktigt trevligt :D Vi hade med oss lite lösgodis som vi satt o mumsa på. O ja kunde inte hålla mig så ja köpte en .........boll. Fyll med ordval ni föredrar.
Sen ska vi inte glömma att Fredrica hade namnsdag i söndags. Grattis ;)
Dessa underbara framträdanden på  Covent Garden!


Valvakan


Val-fika kan vi ju kalla de :P

20 September

Hej =)
Idag följde jag med Alex o lämna Tana o Isla på deras skolor. Islas skola har sina tider och grejer som man måste ha koll på om man ska lämna o hämta. Vilket ja kommer behöva göra, där av att ja följde med. På vägen dit mötte vi Fredrica med Eliza och Holly med Harry. De går i samma klass som Isla. haha :P
När vi kom tillbaka ringde ja polisen för att lämna ännu en rapport om va som hänt med min kamera o plånbok. Så nu får vi se vad som händer...
I eftermiddags blev ja ensam hemma med Clover då tjejerna va bjuda på kalas :D
Ja, de e väl typ de som har hänt i dag, ungefär.
I morron ska ja berätta om valdagen o va vi hitta på då ;) Nu ska ja gå o lägga mig
Ha de gött :D

I Lördags

Japp, de e inte lätt o hålla igång speleverket när man är ute o far hela dagarna xD
Men nu har ja fått lite bilder från Stina från våran lördag. Haha, ni ska bara veta va underbart de va att träffa henne. Ja tror till o med att de kom en liten tår.
I alla fall, vi gick till Buckingham Palace (mycke folk p.g.a en anti-påven-demonstration nu när han e i stan) Magen kurrar = lunch. Riktigt gott!
Sen drog vi en sväng till Oxford Street o klockan hade hunnit bli mycke o vi va riktigt trött. Stina möte upp med ett par tjejer som bor i hennes område o de åkte hem i hopp, o ja drog mig oxå hemåt :P
Puh! de va den dan de ;)
Utanför Palatset :P
Fina Stina!


Stina va glad!


o maten va go ;)

Stina :D

Jipp o Jopp :P
Har äntligen träffat Stina! Gud va underbart de va o se nån hemifrån. Vi gick runt länge, blev trötta, åt jättegod mat, tjöta, åkte till Oxford Street, blev ännu tröttare och nu är ja hemma igen :P
Tyvärr har ja inga bilder (ja tror ni vet varför) men Stina har några. Ska se till få dom ;)
Men ja kan bjuda på en bild: Kvällens midda! Haha xD rökt lax med sallad.
Har man ätit onyttigt får man väl väga upp med o äta lite nyttigt xD

Lördag

Hejsan :P Här sitter ja o fryser, hemma i Sverige är familjen Andersson på besök (hade gärna vart där) o strax ska ja in till Viktoria o träffa Stina :D
Igår hade vi de jättetrevligt! De tog lite tid innan vi hittade varandra, men, men. xD. Vi hann med tre sådär lagom bra pubar :P Mycke tjöt o fyra svenska tjejer på dansgolvet. (de ända som dansade!) Sen drog vi till Subway för man blir ju lite hungrig sådär efter 12 nån gång ;)
Ja hade gärna visat alla underbara o knäppa bilder från kvällen. Men ... tyvärr... så har ja blivit rånad. Ja va ouppmärksam o han va elak o dum. Men allt e OK! Ja har anmält, spärrat, prata o fixat. Så vi hoppas att de löser sig.
De va trevligt i alla fall =)
Nu drar ja o träffar Stina :D

Ut

Japp, idag har ja jobbat 8 till 14, sprang en väldigt långsam runda i parken o nu sitter ja här o har gjort mig i ordnig. För ikväll har ett par tjejer frågat om ja vill hänga med på pub-runda. ;) Ja tack! De e ju aldrig fel ;)
Vi hoppas så klart att ja inte behöver stress iväg för då kommer ja glömma kameran! haha :D
Ha de gött så hörs vi i morron ;)

Smycken överallt

I eftermiddags hämtade ja Tana på Marmelade Cat o när vi kom tillbaka så satte sig jag, Isla o Tana i mitt rum för att kolla på ALLA min smycken. Då menar ja precis alla! De har tjötat så om dom så ja tänkte att om ja visar dom ordentligt en gång kanske de nöjer sig ;) (förhoppningsvis)
De kollade, provade o berätta vad de gillade bäst :P Sen tog vi en sväng i sminkväskan när vi ändå va igång! Oj oj oj :D
Tana provar min örhängen, o där fick de sitta hela kvällen :P


Isla med min "partyörhängen"

Svenska Kyrkan

Jupp japp. Igår bar de av till körkan ;)
Ja o Fredrica åkte i går kväll och ni kan nog gissa hur stämningen var när man kom in! Haha, lite tryckt, lite tyst o lite pinsamt. Men med tiden släppte de o vi gick tvärs över gatan till den svenska puben o där satt vi o tjöta. De var riktigt trevligt :D Nästa gång blir det pub-runda ;) De kan man ju inte missa :P
Svenska Kyrkan


Puben

15:e September

Hej allihopa!
Idag har ja äntligen haft tid o ut o springa! De var nästan en vecka sedan o efter ett barnkalas är de skönt o få röra lite på dô-köttet xD Jobbade bara en timme i morse o sen har ja haft förmiddan för mig själv o bara chillat (bortsett från löprundan)
Tjejerna har vart i skolan, badat o dansat balett. De kom hem vid 5 o ja fixa lite mat o nu sitter de o läser god-natt-sagor med mamma. För de hinner inte ja idag tyvärr :P
För ja ska till Svenska kyrkan med Fredrica =) (har hon gått i blitt super-religiös oxå? tänker ni väll nu :P) Nej då, på onsdagar har kyrkan träffar för unga människor i London. Mest au pairer. Fredrica frågade om ja ville hänga med o de e ju alltid kul o träffa nya folk ;)
Så nu håller ja på o göra mig i ordning så ska ja berätta om allt i morron :D
Ha de underbart!

Islas stora dag

Ja idag var de verkligen en stor dag för Isla! Idag blev hon hela 5 år! Gissa om hon var stolt? ;)
Till råga på allt så var de första dagen i skolan oxå xD Har ja inte berättat?
Isla börjde ju en skola i torsdags, men familjen har stått i kö till en annan skola som är mycket närmare, o hon kom in :D Så idag var de första dagen i skolan. Ja tror inte Isla har känt sig så stor nånsin :P
De blev presenter till frukost, en trevlig skoldag med mamma, DVD hos en vän och i eftermiddags så var de kalas på the bandstand. Massa barn, heliumbalonger, glass o tårta. Sen åkte vi hem för ett snabbt bad o ännu mer presenter!
Av mig fick hon läppglans i form av en muffins :P
Ja tror Isla har haft en super-duper-dunder-bra dag =D
Isla i sin skoluniform


Grattis Isla!!! :D

Ha den äran

Ja, idag skickar vi stora kramar och gratulationer till min moster Cecilia!!!
Grattis, grattis på din ... stora dag :P haha. (man ska aldrig avslöja en kvinnas ålder va?) I alla fall. Ha en underbar dag!
Moster Cecilia

Another Parcel

Hej hopp i de gröna! Kommer ni ihåg Höna Pöna? Haha!
Japp, ännu en måndag har kommit o gått. Hade tänkt o springa idag men de regna hela eftermiddan så de va liksom aldrig läge xD får bli en annan dag. Annars har de vart ganska lugnt. Men dagens stora händelse (roligare än så här blir de inte på en vardag, haha) var ett sort paket till mig! Hihi, tack mamma! Massa gosiga, fina o saknade kläder är äntligen här =)
Skinnjacka, stövlar, klänningar o tröjor.

Gårdagen

Hej hopp o galopp xD haha. Trevlig måndag? Eller är alltid måndagar jobbiga o tråkiga? :S
Tänkte berätta lite om igår. Fredrica smsade ju som sagt. De gäller ju att ta vara på alla lediga dagar. Så man kommer hem o kan säga att man har gjort de ena o de andra :P o inte bara suttit på rumpan xD
Vi tog tuben till Tower Bridge (kryss på listan) på andra sidan Themsen o tog en trevlig promenad över bron och väster ut längs Themsen. De va nån sort festival så de va folk, mat o marknads grejer överallt. Hittade en perfekt present till Isla oxå! ;)
Sen gick vi över Millenium Bridge mot St Pauls (kryss på listan) o hittade ett litet fik, för nu var vi riktigt hungriga! Lata som vi blev så tog vi tuben till Covent Garden.
Där va de riktigt mysigt! Massa roliga affärer, en dam som sjöng opera och en man som snurra in sig i plastfolie :P
De låter väl som en lyckad dag? ;)
Tower Bridge :D


Lite opera kanske? :P


Den galna mannen som paketerar sig själv! xD

Hon har landat

Ja, nu har Stina landat i London. Hon är här. Där ja är. De e lycka de! Haha, hon kommer få drass med mig varje dag xD. Ne, då. Du kan va lugn Stina, ja är bara väldigt glad över att ha en nära vän i samma stad :D
Fick precis sms av henne o hon är framme o välbehållen xD
Idag har ja tat en liten sovmorron o sedan damp de ner ett litet sms från Fredrica. Hon ville inte ödsla bort en söndag i London på o göra ingenting. Vilket låter mycke klokt ;) Så vi åkte in till centrum o gick om kring o såg en massa saker som ja kan kryssa av på "att göra o se" listan. De kommer bilder o så i morron. Men nu e ja trött o ska lägga mig :) I morron blir de upp o jobba :P
Bjuder på en fin bild på Stina från studenten.

Mor´n Mor´n

God morgon alla nyvakna :D Sovit gott? Jag har sovit som en stock!

I går kväll kom Fredrica förbi o klädkoden va: Mys. Så vi laga lite mat (hur de nu smaka) o glodde tv hela kvällen. Riktigt trevligt! Bara ta de lugnt o inte lyfta ett finger. Vi va båda jättetrötta efter att ha gått i stan hela dagen :P
Nu har ja ätet lite frukost o har lite att pyssla med innan familjen kommer =)

En viktig dag.

Känner mig väldig viktig. Det är väldigt viktigt.
Idag har jag röstat för första gången, utomlands o allt xD. De va lite läskigt o ja är inte helt säker på att ja rösta rätt men ja hoppas att Sverige överlever :P
De va ja o Fredrica som tog oss till ambassaden (efter att vi vart lite vilse) Haha, vi hittade allt ;) Fredrica hade gjort en så fin karta! Hon visade mig svenska kyrkan  och tillslut så hittade vi den svenska affären. Gud, vilken sverige-längtan man fick. Fanns ju massor man ville ha! Tyvärr va de lite dyrt. Så de få nog bli en trip till IKEA först ;)
Fredrica vid ambassaden.


Den svenska affären.

Sen tog vi o gick till Oxford Street där Fredrica hittade ett par fina jeans! Efter shoppandet tog vi oss till Oxford Circus där vi träffade Linn. En väldigt trevlig tjej från Skåne. Hon bor i norra London o tillsammans gick vi vidare ner till Picadilly Circus för lite lunch. De var första gången ja o Fredrica träffade Linn och ja tror allt vi ses igen ;)
Picadilly Circus

Fredrica o Linn

Faffi o Fammi

Hej, nu sitter ja o skypar med Farmor o Farfar! De var väldigt längesedan vi sågs sist så de är väldigt roligt att få se dem igen! Har gjort ett fint litet collage :D
Ja älskar er <3
Min kära farfar o farmor!

Fredagsmys

Hej allihopa! Äntligen fredag! Eller hur? ;)
Ja, idag har de vart jobb från kl 8 till 3. Full rulle! Men nu har familjen åkt till landet för att hälsa på vänner o jag har vart lite nyttig o sprungit en runda. Och för att jämna ut de hela så har ja gjort kebab till fredagsmyset ;) haha! Mycket mumsigt :D
I morron är de en stor dag. De är dax o rösta! Vi får se hur de går i morron ,)
Så här blev de xD

Lite nytt kanske?

Hej hopp! Hur har ni de? :D
Idag har de vart en riktigt bra dag! Mycket att göra, men roligt. Isla och Tana har haft en bra första dag i vardera skola :P o i eftermiddags så kom faster Anya (som är fotograf) o tog lite bilder på alla tjejerna. De va riktigt roligt o kolla när hoppade omkring nakna o gjorde som de själva ville o inte som Anya ville :P haha.
Under min lilla lediga lunch så snacka ja lite med min underbara vän Linnea (som har börjat blogga igen! http://linneahaglund.blogg.se) Hon har en så himla cool ny header! Så ja fråga hur hon gjorde ;) O nu har ja testat lite o provade att göra en själv.
Vad tycker ni om denna?

Uniformen på!

Hej alles alles amman! Ledsen för den tråkiga blogg ja har försökt att hålla vid liv. Men ja har vart trött o inte haft så mycket att säga xD
Men se där, nu har ja lite onödigt att förtälja.
För i morron är de första skoldagen för Isla! De blir skoluniform o hela köret. Hon ser så himla söt ut, lite lillgammal sådär :P Ja ska försöka ta en bild o vis hur fin hon är :D
Nu ska ja gå o lägga mig i min jättesäng som e såååå skön o kanske blir de lite choklad oxå! Haha.
Ha de fint =)


Kloka ord

"Det gäller att dö ung så sent som möjligt" / Tommy Körberg från hans sommar prat i P1.

En vanlig måndag

Haloj, hur har ni de?
Ja, idag har de vart jobb från morron till kväll. Har inte hänt något speciellt direkt :P Är riktigt trött o ska krypa ner i sängen nu :D
Ha de bra =)

Söndag den 5

Go eftermidda alla grådaskiga! :D haha, ne då. Ni är säkert solstrålar allihopa :P
Hur har ni de denna söndageftermidda? Ja vaknade upp pigg o gla efter en låång natt full med sömn :P De va precis vad ja behövde!
Åkte för att handla lite nödvändiga (tråkiga) grejer, men oopps!  De blev visst lite annat oxå xD
Röd topp: H&M
Beige jacka: H&M
Bälten: New Look
Body Butter: the Body Shop

The Gallery

Hej Hopp.
Idag har jag vart på The National Gallery o gott omkring i lugn o ro, o bara glott på en massa tavlor. Men det är väldigt mycke man ska hinna se, o ja blev lite trött xD haha. Tog en liten lunchrast på fiket, de va vad jag behövde!
Kom hem trött o seg men av någon anledning fick ja en väldigt konstig idé... Ja går ut o springer! Varifrån kom den idéen? Haha, ja idag har man varit både nyttig o hurtig (fast de gick väääldigt långsamt)
The National Gallery
Inuti Gallerian                              Utsikten från gallerian - Big Ben

Cornwall del 4

Måndag. Bank Holidays. Mycket folk.

Ja stiger upp ganska tidigt o även denna dag inser ja att mina stövlar kommer stå orörda. Will o Alex går ut o springer o ja fixar frukost, sen beger vi oss till den andra stranden där alla surfar. Ni förstår, alla här äger en våtdräkt o alla surfar. De är fullt med folk o i vattnet ser ja två män gå omkring med var sin jättekamera och på stranden står en tredje. Är Prins Harry här? Eller är det Mr Cameron? Vi ser ingen i alla fall :P
Vi åker hem för lunch o lite senare tar alla en promenad medan ja e hemma med Clover. Eftermiddan blir kväll och ja tar o myser med middag framför tvn ;) Medans barnen sover o A o W äter ute.
Dagen efter åker jag tillbaka till London. Går upp ganska tidigt o Will kör mig till tågstationen. Tyvärr har nån dött på spåret längre ner i Cornwall och alla tåg är försenade med minst två timmar. Typiskt! Ja som hade bokad plats o allt... Men de kommer ett tåg som avgår samma tid som mitt skulle så ja hoppar på de o kommer tillbaka precis som planerat.
Till middag gjorde ja (mitt bästa försök) tacos! :P Eller når som liknar de i alla fall xD
Hann ta en lite promenad till stranden o ta lite bilder i morgon-ljuset innan vi åkte :)

En knasig rubrik

Hej Familjen! Vänner! O alla andra underliga människor xD

I eftermiddags kom familjen tillbaka från Cornwall. De va riktigt roligt att se tjejerna igen. Trodde de inte riktigt, men ja har faktiskt saknat dom lite :P Islas ändlösa frågande och Tanas söta små meningar utan R och D =)
Morronen o förmiddan har jag tillbringat med att ta emot matleveransen, diskat, lyssant på "sommar i P1" med Tommy Körberg och Claduia Galli medan jag satt i trädgården o sola! Mycket trevligt :P
I morron är de lördag för alla er som inte visste xD o vi får se vad ja kan hitta på :P
Bjuder på en lite (eller väldigt) störd bild xD

Cornwall del 3

Vaknar upp till ännu en dag med solljus och långa sandstränder. Morron blir förmidda o jag, Alex, Isla, Tana och Clover (på mammas mage) tar en liten promenad. Eller ja, de skulle vara en kort promenad men den bli lååång! Ner till starnden via ängarna, runt berget, upp för berget och ner på andra sidan och sedan den sista biten av stranden fram till fiket. Vi kände att vi hade gjort oss förtjänta av en liten glass :P
Trött? Jag? Neee dååå xD haha
På eftermiddan var ja lite ledig o plötsligt så vaknade ja i min säng. Oj då :P ja somna visst!
De kommer massa barn lite senare o de blir mitt jobb o se till att ingen slår nån eller gör nåt dumt, de går ganska bra. De åker hem o regnbågen tittar fram, ja har set en del regnbågar men denna var nog bland de bästa ;)

Turturduvor

Ja i lördags ringde bröllopsklockorna för Frida o Dimi. Min goa gamla granne skulle äntligen få gifta sig med en lika go kille ;) De är inte längre "bara" Frida o Dimi. De är herr o fru Hindström! :D haha. Jag önskar er all lycka! (för ja vet att de kommer gå superbra)
Bjuder på lite bilder som mamma skickat :P


Brudparet!                                   Stolt far, mor o syster =)


Hela familjen Hindström o Brudparet :D

2 September

När jag åkte hit lämnade ja ett Sverige som var varm o soligt. Så åkte ja till London, mindre sol o mindre värme. Redan höst? Men så åkte vi till Cornwall. Äntligen fick ja en liten dos Hönö (havet, klipporna och vinden) Plötsligt så var sommaren tillbaka och de dagar jag vart ensam i huset har solen lyst som bara den! De känns verkligen som om det är sommar, fast de redan är september. (!)
Igår kom Fredrica hit på lite middag efter att hon jobbat klart. Riktigt trevligt! De blev mest tjöt o cheescake. Hon fyllde år i tisdags så hon bjöd :) Grattis i efterskott säger vi! ;)
Idag kom de en man o städade alla heltäckningsmattorna i huset, å de e en del! Ja hade fått order om att stanna i huset under tiden han var här så jag tvättade, bloggade och städade ur kylskåpet. Vilket ja snabbt märkte var ett tag sedan xD
Eftermiddan har fördrivits med en liten joggingtur, matlagning och annat småpyssel =)
Ny blir mys framför tvn, kanske de går nån bra film :D

Ha den äran

Under tiden jag har varit i Cornwall så kom o gick ännu en speciell dag, nämligen Annies födelsedag! Den 30 Augusti blev hon äntligen 19 år!
Grattis min goa o lite knasiga vän! :D

Cornwall del 2

Den 28 Augusti.
Börjar dagen med sovmorron o när man går upp lysser solen! Me like ;) Vi tar en promenad till stranden och ja märker att ja inte riktigt är som alla andra xD (som om vi inte visste de innan)
Britter: Shorts o T-shirt.
Jag: Lång byxor o tjock-tröja. Men de blåser ju! De e inte medelhavet det här :P haha. Mysigt o underbart var det i alla fall.
Stranden när de e ebb.

Vi går tillbaka för lunch o ja passar på att sola lite i trädgården eftersom att de är lä :D
Sen går jag på en långpromenad till Polzeth längs kusten. Vinden, solen och Atlanten (mamma, du hade aldrig lämnat Cornwall) Ja var helt slut när ja kom tillbaka. Men var man än tittar så ser man ett otroligt vackert landskap.
Bilder från min promenad.

Senare på kvällen kommer Wills syster med pojkvän för att stanna över natten. De har med sig musslor som blir förrätten till kvällens middag o ... ja. Gissa vad? Ja gillade dom! Har aldrig ätit musslor förut med de var riktigt goda ;)

1 år

Ja, idag är det 1 år sedan jag fick, nä, skaffade mig mitt körkort! Kan ni fatta?! Ett helt år har gått. De e ju kräjsy xD
Detta ska firas med en god o trevlig midda i kväll o kanske blir det lite efterrätt ;)
Haha!
Den här bilden tog mamma på mig med min mobil samma dag som tog mitt körkort. Vi åkte ner till slussarna o åt Ben o Jerrys. De va mumsigt! :D

Ha den äran

Den 29 Augusti var och är en väldigt speciell dag ;) För i söndags fyllde en väldigt speciell tjej 19 år!!!
Grattis Kajsa! Jag hoppas att din stora dag blev bra :D
Du vet väl att du är otrolig? :)

Cornwall del 1

Hej :D
Tänkte berätta om hur jag har haft det i Cornwall. Det är en hel del och massa bilder så ja tänkte att vi delar upp de ;)
Vi gick upp tidigt allihopa i fredags, familjen knödde in sig i deras bil med barn, väskor, mat, surfingbrädor och mycket annat! Regnet öste ner o ja vinka hej då. Tog min väska och gick till Clapham Jct för att ta tåget till Waterloo, där ifrån ta tunnelbanan till Paddington Sta, år frukost, tog ytterligare ett tåg till Bodmin Parkway (tog ca 4 h) som är en väldigt liten men söt station. Längs resan har vädret blivit bättre och jag sätter mig ute i solen medans ja väntar på bussen. Men det gör två män från Polen oxå! Gud va dom va jobbiga! O fulla va dom med, som tur va skulle de åka taxi. De kunde liksom inte sluta prata med mig heller, läskigt.
Bussen kommer o ja hoppar på, åker till Wadebridge, byter buss och lyckas hoppa av vid rätt ställe! Haha, ja lyckades :P
Will står o väntar på mig o följer mig till huset.
Senare  går vi ner till stranden, tjejerna vill gärna visa mig hur det ser ut :P o ja... vem träffar vi? Gissa!
David Cameron Premiärministern! På grund av att de fick en liten dotter dagen innan så blev de kvar i Cornwall lite längre än planerat. Så vi gick fram o tjöta lite med han xD haha. Nu behöver ja inte göra nåt mer! Nu har ja sett allt :P
Huset
Utsikten från mitt fönster


Lite mer underbar utsikt

RSS 2.0